Na tej strani vam predstavljam nekaj glasbenikov in projektov, v katerih sodelujem.


   

Bor Zuljan (Eden najboljših kitaristov v Slovenij)

Z Majdo sta se spoznala leta 1987/88 ob snemanju njene prvega samostojnega projekta. Njuno sodelovanje je pripeljalo do tega, da je danes on aranžer vseh njenih novejših in prihajajočih skladb. Bor je čudovit glasbenik, kakršnemu ni para, zato si oglejte njegovo uradno stran, kjer boste zvedeli več o njemu::

http://www.zuljan.com


Rok Lopatič

Rok Lopatič je odličen glasbenik, akademik, ki igra klaviature in aranžira v skupini LEELOOJAMAIS iz Krškega. Z njim je Majda posnela lastno skladbo TI IN JAZ, ki jo je aranžiral Rok in tudi posnel v svojem studiu "ŠTALA" na Borštu, kjer živi Rok. Boršt je tudi Majdina rojstna vas in z Rokom se poznata že iz otroštva. Rok izhaja iz velike glasbene družine LOPATIČ iz Boršta, ki so svoje čase veliko igrali in nastopali po Sloveniji v številnih glasbenih zasedbah.
http://www.myspace.com/roklopatic


Skupina Fantasy

Je glasbena skupina, ki je po potrebi duo, trio,...., katere člani so Majdin mož Miro - kitarist in pevec, Igor Tršelič - klaviaturist in odličen pevec, ter pevka Majda Arh. Po potrebi se jim pridruži tudi eden najboljših harmonikašev (frajtonerica) Robi Furar. S skupino igrajo na raznih zabavah in porokah, zato če organizirate slednje, ne oklevajte in stopite v kontakt z nami preko spletne strani:
http://www.band-fantasy.com


Empty Nest

Majdina družina je res glasbena. Tudi otroci: Kim igra klavir, Tim pa bobne. Poleg tega pa so odlični glasbeniki tudi njeni nečaki Tomaž Pirc in Aleš Pirc iz Krškega. Nekaj časa sta bila oba člana skupine EMPTY NEST (Tomaž ima novo skupino GUILD - tudi iz Krškega), v kateri poje Sašo Božovič iz Krškega (sanjski moški!). Tudi z njimi Majda občasno sodeluje. Predvsem jim je pomagala na njihovih prvih koncertih kot gostja in z njimi zapela nekaj svojih pesmi.
http://www.emptynest.si


Maja Ferme

Majda se je vrnitve na glasbeno sceno lotila resno in premišljeno. Zato ni naključje, da od leta 2009 sodeluje tudi s stilistko MAJO FERME, ki v Slovenskem prostoru sodi v sam vrh modnih strokovnjakov tako na področju stylinga, modnega oblikovanje in svetovanja. V zadnjem času pa je vse bolj uspešna in priznana v svetu mode tudi v tujini. V New Yorku je nedavno predstavila svojo lastno modno revijo. Maja skrbi za Majdino novo podobo na glasbeni sceni.
http://www.majaferme.com


Sponzor:
  • cvetličarna Lilija

Nazaj na prvo stran