Novosti:

3.7.2009
Intervju, reportažo in posnetke na MMC RTVSLO

Vabimo vas, da si preberete obširen intervju z Majdo na spletnih straneh RVSLO.
Intervju si lahko preberete na naslovu: povezava do intervjuja
Reportažo si lahko ogledate na naslovu: povezava do reportaže
Posnetke si lahko ogledate na naslovu: povezava do posnetkov

29.6.2009
3. mesto na Melodijah morja in sonca

Majda Na letošnjih Melodijah morja in sonca v polni akciji. Dobila je nagrado za najboljši glasbeni stil, ki ga je oblikovala njena stilistka Maja Ferme. Nagrado je podelila revija Nova in je 8 dnevno križarjenje za dve osebi po Sredozemlju. Poleg tega si je delila 3. mesto z Benčem, oba sta prejela 26 točk.
Posnetek nastopa na MMS: povezava do nastopa na MMS

3.6.2009
Melodije morja in sonca

27. junija 2009 pa bo Majda spet nastopila na glasbene odre, saj je bila med 110 skladbami, ki so prispele na natečaj za 31. Festival Melodij morja in sonca 2009 in pod strogimi ušesi strokovne žirije, izbrana med 14 finalistov. Festival bo v AVDITORIJU PORTOROŽ. Pela bo pesem NE GOVORI MI, za katero je glasbo in besedilo napisala sama, aranžer pa je zopet Bor Zuljan, ki se je spet izkazal s čudovitim aranžmajem. Če vam bo pesem všeč, lahko na festivalu navijate za Majdo, zanjo glasujete po telefonu in ji seveda zaželite srečo ob ponovni vrnitvi na glasbeno sceno.

25.5.2009
Nastop na dobrodelnem koncertu

11. junija 2009 bo Majda nastopila v Kulturnem domu v Krškem na dobrodelnem koncertu društva za otroke s cerebralno paralizo iz Krškega. Koncert bo ob 19. uri, nastopili pa bodo še ALENKA GODEC, BRENDI in KORADO ter številni drugi glasbeniki.

1.5.2009
Vrnitev na glasbeno sceno

Majda se po 7 letih premora spet vrača na slovensko glasbeno sceno. Z Rokom Lopatičem je posnela skladbo TI IN JAZ, ki so jo poslušalci številnih radijskih postaj že izglasovali za pesem tedna.

Nazaj na prvo stran